slimline sauna pod

 • Anti-aging
 • Huidverstrakking
 • Vermindert cellulitus
 • Gewichtsverlies
 • Detox
 • Obesitas
 • Vermindert vochtophopingen
 • Vermindert spierpijn
 • Metabolisme boost
 • Vermindert aan stress gerelateerde klachten
 • Insomnia (slapeloosheid)

Bij Royal Sun kun je terecht voor een behandeling in de SlimLine Sauna Pod. De Slimline Sauna Pod is een geavanceerde spa capsule met een groot aantal mogelijkheden. Een behandeling in de Slimline Sauna Pod helpt u om gewicht te verliezen. De unieke technologie in de Slimline Sauna Pod zorgt ervoor dat de stofwisseling van je lichaam verhoogd wordt, waardoor overgewicht op een effectieve manier aangepakt wordt. Slimline Sauna Pod is de ideale aanvulling op uw huidige schoonheidsbehandelingen, lichaamsoefeningen en dieet.

 

Voordelen van een Slimline Sauna

Pod behandeling Een behandeling in de Slimline Sauna Pod neemt enorm veel voordelen met zich mee. De capsule zorgt namelijk voor een jongere en strakkere huid en daarnaast zorgt de Slimline Sauna Pod er ook voor dat gewichtsverlies gestimuleerd wordt. En dat terwijl je jezelf helemaal ontspant. De behandeling met de Slimline Sauna Pod zorgt óók voor een optimale ontgifting. Daardoor worden gifstoffen die in het lichaam aanwezig zijn uit uw lichaam verwijderd. Maar dat is nog niet alles: de Slimline Sauna Pod is ook hét apparaat als het gaat om het verminderen van vochtophopingen dus het verminderd cellulitis! Met behulp van de Slimline Sauna Pod zal de huidstructuur verbeterd worden, ook nemen klachten met betrekking tot o.a. spierpijn af. Verder hebben eerdere behandelingen in de capsule uitgewezen dat de Slimline Sauna Pod voor een vermindering van stress gerelateerde klachten kan zorgen.

 

De Slimline heeft een droge hitte systeem dat kan oplopen tot 80 graden Celsius. Hierbij worden aanzienlijk veel calorieën verbrand, terwijl je heerlijk gemasseerd word op een zacht en ergonomisch gevormd matras en naar je favoriete muziek luistert. Omdat het gezicht buiten de cabine ligt en koel wordt gehouden door koele lucht en zuivere zuurstof uit de oxyfacial is het heel comfortabel. Ook kan je tegelijkertijd gebruik maken van de Lumi8, een facial led panel voor Anti-Aging van het gelaat. Het is klinisch bewezen dat Intens LED licht te stimulatie van de fibroblasten en de collageen vorming alsook de celstofwisseling en bloedcirculatie versnellen en verbeteren. Led fototherapie zal bijdragen tot het verdwijnen van fijne lijntjes, vervagen van rimpels, verkleinen van poriën, geeft een liftend effect en is tevens zeer effectief voor andere huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis Slimline verhoogt het metabolisme, zorgt voor een duurzaam gewichtsverlies en verminderd huidverouderingstekens, terwijl u heerlijk ontspant.

 

Duur van een Slimline Sauna Pod behandeling

De Slimline Sauna Pod behandeling duurt exact dertig minuten. In deze dertig minuten kunt u heerlijk ontspannen en zal de zeer effectieve behandeling in gang gezet worden. Voordat u aan de Slimline Sauna Pod kuur begint zal er een intakegesprek plaatsvinden met één van onze medewerkers. Deze medewerker zal samen met u een passend behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te behalen. De Slimline Sauna Pod kan met recht een alles-in-een apparaat genoemd worden waarmee u een totale behandeling ondergaat tegen een aantrekkelijke prijs! Maak nu nog een afspraak bij Royal Sun en ervaar het positieve effect van de geavanceerde capsule!

Openingstijden

Maandag: 10.00 tot 21.00

Dinsdag: 10.00 tot 21.00

Woensdag: 10.00 tot 21.00

Donderdag: 10.00 tot 21.00

Vrijdag: 10.00 tot 20.00

Zaterdag: 12.00 tot 18.00

Zondag: gesloten

Vragen over de slimline sauna pod of wilt u meer informatie? Bel ons gerust!

wat hebben wij verder nog te bieden?

Ergoline zonnebanken

met functies zoals aquafresh, airco, 3D sound en aromatherapie

Elrosun spraytan cabine

veilige en snelle bruin-zonder-zon behandeling

Uitgebreid zon cosmetica advies

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan zonnecosmetica

Tanden bleken

Wil je graag een stralend wit gebit? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

wat zeggen onze klanten

Zonnestudio Royal Sun impressie

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Adres: Schildstraat 38 6444 XM Brunssum

Tel:+31 452 088 864

Parkeren:

Onze studio is uitstekend bereikbaar en aan de overkant kunt u overal gratis parkeren. Op een paar meter loopafstand ligt schuintegenover ook nog een grote parkeerplaats van de Plus supermarkt.