elrosun spray tan

Onze Elrosun spray tan cabine maakt het mogelijk om in 10 minuten een mooi egaal kleurtje te krijgen.Heb je instant behoefte aan een gezond lekker kleurtje? Zie je er vermoeid uit? Of dit weekend een leuk feestje of zelfs een trouwerij? Dan is onze Elrosun spraytan vast iets voor jou!

 

 

Hoe werkt het?

De dag voor de spray tan kun je het beste je huid goed scrubben zodat de spray extra goed door kan dringen en de kleur langer vast houdt. Gebruik de dag van de tanning GEEN bodylotion. Na een duidelijke uitleg van een van onze medewerkers, krijgt je “voetzooltjes” voor onder je voeten, een haarnetje om je haar te beschermen, een wegwerp tan slip (je mag ook zonder uiteraard) en creme om je nagels en nagelriemen goed in te vetten.Na het activeren van de tan cabine verteld de stem je precies op welke nummers je staan moet. Het prettige voordeel van een geautomatiseerde cabine is dat je helemaal privé staat en de vriendelijke stem in de cabine verteld wat je precies moet doen. Trek bij voorkeur loszittende donkere kleding aan op de dag van de tanning gezien de eerste uren na de spray tan de kleur kan afgeven.

Vragen over spray tan of wilt u meer informatie? Bel ons gerust!

Wat is spraytan?

 

Spray tanning is een veilige en snelle bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel is dat de huid direct en overal een gezonde mooie bruine teint krijgt. Het is het ideale alternatief voor de zonnebank. Dat lekker bruine kleurtje wordt veroorzaakt door Dihydroxyacetone (DHA).

 

DHA is afkomstig uit de suikerbiet of suikerriet en zorgt ervoor dat de dode cellen van de opperhuid (bovenste laag van de epidermis) bruin verkleuren. De behandeling is absoluut veilig en heeft geen bijwerkingen daarom ook geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met een zonneallergie. Voor de zekerheid raden wij mensen met psoriasis, eczeem en mensen met snij- of schaafwonden af de spray tan cabine te gebruiken. Heb je last van vitiligo is het juist wel de moeite waard om een spraytan te nemen.

 

Onze tanning lotion is goedgekeurd door de FDA (Federale keuringsdienst van geneesmiddelen cosmetica en medische apparaten). Spray tanning heeft ongeveer 5 tot 8 uur nodig om zich helemaal te ontwikkelen tot maximale kleursterkte. Baden, douchen, zwemmen en sporten moeten tijdens deze periode vermeden worden. Je bruine tintje blijft ongeveer 5 à 7 dagen goed zichtbaar, daarna zal het geleidelijk aan egaal vervagen of moet de behandeling desgewenst herhaald worden. Om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vochtinbrengende crème (zoals whitetobrown Extend, speciaal ontwikkeld door een spraytan merk) op de gebruinde huid aan te brengen.

Veelgestelde vragen

 

Word ik niet oranje van spray tanning? ik wil een natuurlijk effect…..De tanning vloeistof van jaren geleden kon wel eens oranje ogen, maar de vloeistoffen die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Over het resultaat hoef je je geen zorgen te maken! Daarnaast zijn er verschillende tinten voor elk huidtype. Voor een roodharig type met sproeten wordt een andere kleurintensiteit gekozen als voor een klant met bruin haar en licht getinte huid.

 

Kan ik zwemmen en naar de sauna?

Ja alleen zal de teint wat sneller vervagen. Sporten kan je direct na de behandeling beter ook 8 uurtjes mee wachten, vanwege het transpireren.

 

Kan ik na het gebruik van spray tanning in de zon?

Jazeker maar pas op! in de eerste paar uur na de behandeling kun je extra gevoelig zijn voor de zon. DHA en Bronzer beschermen je op geen enkele wijze tegen de schadelijke invloeden van de zon, ook al doet je lekkere kleurtje je anders vermoeden, dus gebruik een goed beschermende factor.

 

Ik ga trouwen of heb een belangrijk feest, hoeveel dagen van te voren kan ik het beste een spray tan nemen?

Voor het mooiste resultaat raden wij aan 3 dagen voor de bruiloft (of andere reden uiteraard) een spray tan in te plannen. Dan is je bruine kleurtje op haar mooist en loop je geen risico op vlekken op de jurk.

 

Bouw ik een kleur op als ik regelmatig een spray tan neem?

wanneer je met regelmaat een spray tan sessie neemt, helpt dit om je kleur te verdiepen en de duur van de teint te verlengen. Dan is je bruine kleurtje op haar mooist en loop je geen risico op vlekken op de jurk.  Je bent van harte welkom om onze Elrosun spray tan cabine te proberen! 

wat hebben wij verder nog te bieden?

Ergoline zonnebanken

met functies zoals aquafresh, airco, 3D sound en aromatherapie

Elrosun spraytan cabine

veilige en snelle bruin-zonder-zon behandeling

Uitgebreid zon cosmetica advies

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan zonnecosmetica

Tanden bleken

Wil je graag een stralend wit gebit? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

wat zeggen onze klanten

Zonnestudio Royal Sun impressie

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Adres: Schildstraat 38 6444 XM Brunssum

Tel:+31 452 088 864

Parkeren:

Onze studio is uitstekend bereikbaar en aan de overkant kunt u overal gratis parkeren. Op een paar meter loopafstand ligt schuintegenover ook nog een grote parkeerplaats van de Plus supermarkt.